Muziek

Hallo! Je bent op de juiste pagina als je muzieklessen voor jezelf of je kinderen zoekt. Muziek is goed voor de mens. Het is erg goed voor de hersenen blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Het is vooral ook erg leuk.
 
Bij ons kun je kiezen uit flink wat instrumenten. Wat dacht je van: accordeon, basgitaar, blokfluit, bugel, cello, cornet, drums, dwarsfluit, gitaar, akoestisch gitaar, elektrisch gitaar, hobo, hoorn, keyboard, klarinet, koor, orgel, piano, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, tuba, viool, zang. Er zijn individuele lessen en groepslessen.

Onze leerlingen kunnen deelnemen aan het orkest, ensembles en bandjes. Deze extra lessen kunnen tegen een kleine meerprijs per jaar worden gevolgd. Deze dragen bij aan de motivatie en verhogen hierdoor het rendement van de lessen. Warm aanbevolen! Ook erg leuk zijn de ouder en kind lessen. Voor een speciaal tarief mag vader of moeder mee op les.

Selecteer hieronder eerst de juiste leeftijdscategorie en kies daarna het juiste instrument.Als de keuze nog moeilijk is, kies dan de proeftuin  Dat zijn 3 lessen op één instrument. Op die manier heb je even de tijd om kennis te maken met het instrument. Zijn de lessen echt wel leuk? Is er een klik met de docent? Heeft mijn kind de discipline? Belangrijk om te weten voordat er een instrument wordt aangeschaft.

Voor wie niet uit de gemeentes Heerde of Epe komt;
Wij krijgen van de gemeenten Epe en Heerde subsidie die we alleen mogen aanwenden voor leerlingen tot 21 jaar uit die gemeentes. Voor inwoners tot 21 jaar uit andere gemeentes moeten we daarom een ander tarief hanteren voor onze lessen en cursussen. Voor het juiste bedrag van lessen voor kinderen tot 21 jaar uit andere gemeentes kunt u contact opnemen met onze administratie