Actueel

De brochures staan barstens vol nieuw aanbod voor jong en iets minder jong. Nieuw bij kinderen is voor komend jaar Kunst, klieder en techniek. Alle maal verschillende soorten korte cursussen. Bij de een is er wat meer kunstzinnigs te beleven, bij de ander wat meer geklieder of techniek met multimedia, 3D etc. Erg leuk en leerzaam. Zeker als we het hebben over 21ste eeuwse vaardigheden!

In de brochure voor volwassenen vindt u informatie over de workshops en de ateliers. Ook zijn de nieuwe kunst- en architectuur lezingen hierin opgenomen.

Download de brochure voor kinderen hier.
Download de brochure voor volwassenen hier.

Voor het meest actuele nieuws volgt u ons op Facebook, Instagram of Twitter. Klik op de icoontjes rechtsbovenaan op deze pagina.
 

Neem de tijd om de lessen, cursussen en workshops eens door te nemen. Naast algemene muziek- en zanglessen bieden wij heel veel  cursussen op het gebied van beeldend, dans, muziek en theater! Kiezen voor een popkoor, een ensemble of een vette band? Het kan allemaal. Kunt u iets niet vinden of heeft u een idee voor een nieuwe cursus kunt u ons gerust bellen of mailen. Via Facebook of Twitter blijven we in contact.

Stuur een mail naar info@cultuurpleinnoordveluwe.nl (vermeld duidelijk uw naam (voorletters, achternaam, man/vrouw) en adresgegevens) of bel naar T (0578) 760100.