Actueel

Nationale Kunstweek
Wat is er te zien en/of te doen? Gemeente Heerde steunt de Nationale Kunstweek en draagt alle kunstzinnige organisaties in haar gemeente een warm hart toe. Cultuurplein Noord Veluwe organiseert deze week allerhande activiteiten. In de Heerd in Heerde is een expositie van cursisten aquarel, tekenen en schilderen. Ook is er in de vitrinekasten mooi werk te zien van cursisten edelsmeden.

Op donderdag 9 november organiseert als centrale organisatie binnen de kunstwereld op de Veluwe een netwerkmeeting over de gemeenteraadsverkiezingen in Maart 2018. Als lokale project partner van het LKCA staat de campagne Cultuur deel je! centraal.

Tijdens de Kunstweek zijn alle muziek- en danlessen openbaar. Dagelijks kunt u langs komen voor verschillende instrumenten of dansstijlen. Een gratis proefles (tot 21 jaar)  is mogelijk na aanmelding. Een keer meedoen met een beeldende workshop voor volwassenen is ook mogelijk.

Berichtgeving over dorpshuis Heerde 

Op 20 september 2017 verscheen in De Stentor een artikel over het vermeende naderende faillissement van het Dorpshuis Heerde. Dit heeft geleid tot vragen over de lessen. Wij kunnen jullie geruststellen; onze lessen en dienstverlening in MFA De Heerd, waarin het dorpshuis ook gevestigd is, lopen gewoon door. Er komt bovendien binnenkort nog een leuke proefles Kinderatelier aan. Dus geef hier je snel op, als je dat nog niet gedaan hebt.
Heb je vragen hierover, neem gerust contact met Cultuurplein Noord Veluwe: T 0578 760100 

E info@cultuurpleinnoordveluwe.nlDe brochures staan barstens vol nieuw aanbod voor jong en iets minder jong. Nieuw bij kinderen is voor komend jaar Kunst, klieder en techniek. Alle maal verschillende soorten korte cursussen. Bij de een is er wat meer kunstzinnigs te beleven, bij de ander wat meer geklieder of techniek met multimedia, 3D etc. Erg leuk en leerzaam. Zeker als we het hebben over 21ste eeuwse vaardigheden!

In de brochure voor volwassenen vindt u informatie over de workshops en de ateliers. Ook zijn de nieuwe kunst- en architectuur lezingen hierin opgenomen.

Download de brochure voor kinderen hier.
Download de brochure voor volwassenen hier.

Voor het meest actuele nieuws volgt u ons op Facebook, Instagram of Twitter. Klik op de icoontjes rechtsbovenaan op deze pagina.

 

Neem de tijd om de lessen, cursussen en workshops eens door te nemen. Naast algemene muziek- en zanglessen bieden wij heel veel  cursussen op het gebied van beeldend, dans, muziek en theater! Kiezen voor een popkoor, een ensemble of een vette band? Het kan allemaal. Kunt u iets niet vinden of heeft u een idee voor een nieuwe cursus kunt u ons gerust bellen of mailen. Via Facebook of Twitter blijven we in contact.

Stuur een mail naar info@cultuurpleinnoordveluwe.nl (vermeld duidelijk uw naam (voorletters, achternaam, man/vrouw) en adresgegevens) of bel naar T (0578) 760100.