Actueel

De brochures voor het seizoen 2019/2020 staan barstens vol nieuw aanbod voor jong en iets minder jong. ;-)
We hebben dit jaar gekozen voor digitale brochures want dat scheelt weer een flink aantal bomen! Via de digitale versie kun je bovendien direct doorklikken naar de juiste webpagina. Wel zo makkelijk.

In de brochure voor kinderen lees je van alles over de verschillende  lessen muziek, dans en beeldend. Na het grote succes van de musicalklas vorig jaar denken we dat dit ook komend jaar weer een hele belevenis gaat worden.

In de brochure voor volwassenen vind je informatie over de workshops, van swingen voor volwassenen, aquarel, verschillende tekencursussen, edelsmeden, leerbewerken, grafiek en zelf Delfts blauw schilderen. Ook zijn de data van de filmliga en  de nieuwe kunst- en architectuur lezingen hierin opgenomen.

Download de brochure voor kinderen hier.
Download de brochure voor volwassenen hier.
 
Neem de tijd om de lessen, cursussen en workshops eens door te nemen. Naast algemene muziek- en zanglessen bieden wij heel veel  cursussen op het gebied van beeldend, dans, muziek en theater! Kiezen voor een popkoor, een ensemble of een vette band? Het kan allemaal. Kunt u iets niet vinden of heeft u een idee voor een nieuwe cursus kunt u ons gerust bellen of mailen. Via Facebook , Instagram of Twitter blijven we in contact.

Stuur een mail naar info@cultuurpleinnoordveluwe.nl  of bel T (0578) 760100.