NAH Schildergroep

Schilderen voor mensen met NAH in Heerde

Cultuurplein Noord Veluwe heeft een schildersgroep voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Het schilderen helpt bij het proces van verwerking en aanvaarding en bij het terugvinden van zelfvertrouwen. Ervaring met schilderen is niet nodig. Als een schilderij af is, schrijven we er ook altijd een verhaal naast. Beeld en tekst vullen elkaar aan. Je ziet het niet direct, maar vaak vertelt het schilderij samen met het verhaal hoe het leven is na hersenletsel.

De gevolgen van hersenletsel zijn voor ieder persoon anders. Afhankelijk van de plaats in de hersenen waar het letsel optreedt en van de ernst van het letsel, kunnen de gevolgen meer of minder optreden. Niet iedereen krijgt met alle gevolgen te maken. Anderzijds zorgt juist de combinatie van verschillende gevolgen voor extra problemen.

Kom ook schilderen op de donderdagochtend vanaf 12 septembertussen 10.00 en 12.00 uur. U schrijft zich in voor 14 schilderochtenden. De begeleiding is individueel en wordt samen met u ingevuld.
Deze lessen worden voor een deel gesponsord, schilderdoeken zijn tegen kostprijs bij de docent te koop.
Kijk voor inschrijven en meer informatie bij  Beeldend Volwassenen. U kunt ook even bellen of mailen met de administratie
0578 760100  of  info@cultuurpleinnoordveluwe.nl