Particulieren

Het Cultuurplein Noord Veluwe is hét adres voor muziekles, dansles, theaterles en lessen beeldende vorming. We zijn een muziekschool, dansschool, theaterschool en creativiteitscentrum in één, voor kinderen, jongeren en volwassenen. In de gemeentes Epe en Heerde hebben we verschillende leslocaties*. Van Vaassen tot Wapenveld, we staan voor u klaar. Naast lessen bieden we diverse andere activiteiten aan, zoals kwaliteitsfilms via onze populaire filmliga, boeiende kunstlezingen en het ‘eendagsvliegorkest’.

De brochure voor kinderen en jongeren download u hier.
De brochure voor volwassenen download u hier.

In het seizoen 2018- 2019 spelen we met bands, orkesten en ensembles, maar is er ook de Musicalklas, die bestaat uit inspirerende en gezellige groepslessen die dans, muziek en theater met elkaar verbindt. 

Op het gebied van dans, theater en beeldende vorming starten in het nieuwe seizoen weer verschillende leuke cursussen.
We hebben de beste workshops geselecteerd. Veel hiervan organiseren we 'in huis' maar ook veel, en steeds meer, in de BSO's in de regio. Hier werken we onder andere samen met KoppelSwoe, Kom kinderopvang en de basisscholen.

Voor volwassenen is er op alle gebieden een uitgekiend aanbod. Zo bieden wij onder andere sieraden maken, teken, schilderen of aquarel. Bovendien zijn er regelmatig boeiende lezingen. Nieuw dit seizoen is de start van een schildersgroep voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

De prijzen zijn dit jaar nauwelijks verhoogd waardoor het voor nog meer mensen mogelijk wordt lessen bij ons te volgen!
Via de stichting Leergeld, het Cultuurfonds of het JeugdSportfonds is het mogelijk om ondersteuning te krijgen.
N.B. Ondanks alle zorgvuldigheid kan er in de tarieven op deze website ergens een foutje geslopen zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Klik in de sidebar op de verschillende disciplines (beeldend, dans, film,  muziek en theater).
Lees van alles over bekende, maar ook heel veel nieuwe lessen, cursussen en workshops. 

 
 
*Op onze leslocaties in Epe, Heerde, Oene, Emst, Wapenveld,Vaassen staan onze coaches klaar om uw talent, of dat van uw kinderen, te helpen ontplooien.

Gebruik ons contactformulier of bel gerust als u vragen hebt of suggesties.
T 0578760100


Vacature lid Raad van Toezicht
Cultuurplein Noord Veluwe zoekt nieuwe leden voor de Raad van Toezicht

Heb jij bestuurlijke ervaring en maak jij je graag hard voor cultuureducatie en – participatie op de regio Noord Veluwe? Kom dan eens een kop koffie drinken met de directeur en leden van de Raad van Toezicht van Cultuurplein Noord Veluwe. 

Wij zijn hét centrum voor de kunsten in Epe en Heerde, waar je muziek- dans- musical- en beeldende lessen kunt volgen, waar onze adviseurs het culturele onderwijs op de scholen bevorderen en verduurzamen en waar kunst en cultuurworkshops worden ingezet voor mensen die extra zorg kunnen gebruiken, zoals (eenzame) ouderen, mensen met een beperking, vluchtelingen etc.

Kunst en cultuur, een must voor de Veluwe!

Wij zoeken jou! Een ondernemend type, een stevige sparringpartner voor de directeur/bestuurder, met een hart voor cultuur, een relevant lokaal netwerk en kennis van financiële zaken is een pré. Het betreft een onbezoldigde functie.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de voorzitter Marius Brouwer 06 - 53600852 of directeur/bestuurder Rinette van der Vliet, tel 06-15448384

Stuur je motivatie naar vacature@cultuurpleinnoordveluwe
T.a.v. Marius Brouwer (RvT)
Griftstraat 8, 8181VZ Heerde