Musical

Bij de musicallessen wordt niet alleen gewerkt aan spel, dans en zang maar ook aan het zelfvertrouwen van het kind.  Door met elkaar te improviseren of samen een musical te bedenken komen sociale vaardigheden als  samenwerken en communicatie ook aan bod.
Na het sprookje van het vorige seizoen waarin Robin in haar dromen op avontuur ging, kunnen de kinderen het komend seizoen weer een nieuwe productie gaan maken.  deze keer gaan we niet alleen in Epe aan de slag maar beginnen we ook in Heerde.
De reeks lessen begint met een gratis proefles op beide locaties, zodat de kinderen kennis kunnen maken met de drie docenten en elkaar en ook alvast inspiratie op kunnen doen  voor het verhaal.

Wij krijgen van de gemeenten Epe en Heerde subsidie die we alleen mogen aanwenden voor leerlingen tot 21 jaar uit die gemeentes. Voor inwoners tot 21 jaar uit andere gemeentes moeten we daarom een ander tarief hanteren voor onze lessen en cursussen. Voor het juiste bedrag van lessen voor kinderen tot 21 jaar uit andere gemeentes kunt u contact opnemen met onze administratie.