Particulieren

Corona update:
3 juni 2020
De meeste muzieklessen zijn met ingang van 2 juni weer gestart.
Stap voor stap is er steeds meer mogelijk maar helaas nog niet alles of op alle locaties.
Be Corona-smart en vol de richtlijnen zodat we allen in goede gezondheid kunnen lessen!

In plaats van een eindconcert willen we individuele leerlingen en kleine groepen laten optreden in een lege theaterzaal om het te filmen. We maken hier een compilatie van die dan via de media verspreid wordt.
Op 4 juli kunnen we tussen 10 en 16.00 terecht in de theaterzaal in de Heerd.
Zowel leerlingen uit Epe als Heerde kunnen zich opgeven via hun docent.
IWe maken een rooster met alle optredende leerlingen zodat er nooit een grote groep tegelijk is.  De tijd is beperkt dus we kunnen, net als bij het gewone zomerconcert nooit alle leerlingen plaatsen.
Geef je op via jouw docent. Omschrijving incl. Tijdsduur stuk en voorkeursmoment voor de opname.

-----------------------------------------
Cultuurplein Noord Veluwe is hét adres voor muziekles, dansles, theaterles en lessen beeldende vorming. We zijn een muziekschool, dansschool, theaterschool en creativiteitscentrum in één, voor kinderen, jongeren en volwassenen. In de gemeentes Epe en Heerde hebben we verschillende leslocaties*. Van Vaassen, Epe, Heerde tot Wapenveld, we staan voor je klaar. Naast lessen bieden we diverse andere activiteiten aan, zoals kwaliteitsfilms via onze populaire filmliga, boeiende kunstlezingen .

Bekijk dit gave filmpje van Cinemore over onze activiteiten:


Onze cultuurmakelaars zijn betrokken bij kunstonderwijs op vrijwel alle scholen in de regio. Ook voor speciale doelgroepen ontwikkelen wij in samenwerking met verschillende organisaties passende kunstzinnige ondersteuning. Als netwerk organisatie zijn we betrokken bij tal van projecten zoals het Cultuur & erfgoed pact.

De brochure voor kinderen en jongeren download u hier.
De brochure voor volwassenen download u hier.

In het nieuwe seizoen spelen we met bands, orkesten en ensembles, maar is er ook de Musicalklas, die bestaat uit inspirerende en gezellige groepslessen die dans, muziek en theater met elkaar verbindt. 

Op het gebied van dans, theater en beeldende vorming starten in het nieuwe seizoen weer verschillende leuke cursussen.
We hebben de beste workshops geselecteerd. Veel hiervan organiseren we 'in huis' maar ook steeds meer in samenwerking met tal van zorg- en maatschappelijke organisaties. 
Voor volwassenen is er op alle gebieden een uitgekiend aanbod. Zo bieden wij onder andere sieraden maken, tekenen, schilderen of aquarel, Leerbewerking en grafiek waar bij linoleum en verschillende druktechnieken worden gebruikt. Urban sketching is zeer aan te bevelen voor mensen die tijdens een stedentrip of vakantie graag tekenen.  Bovendien zijn er regelmatig boeiende lezingen. Ook komend seizoen is er weer een schildersgroep voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)


Gebruik ons contactformulier of bel gerust als u vragen hebt of suggesties.
T 0578760100