You've Got Talent Epe

You’ve Got Talent Epe.  

You’ve Got Talent Epe viert dit jaar de 11e editie. Innerwheel en Rotary Epe organiseren samen met Cultuurplein Noord Veluwe een prachtige show waarbij jong talent in de schijnwerpers staat. You’ve Got Talent Epe is een jaarlijks terugkerend muzikaal festijn waar velen naar uitkijken. In de prachtige, door bloemenartiest Sjacco Gerritsen van Fleur Inn, versierde Grote kerk in Epe strijden vrijdag 17 januari vanaf 19.00 uur 14 talenten om de beste plaatsen. Beste zanger, beste performer, beste klassieke presentatie, wie zal de felbegeerde prijs winnen? 

Het mooie van You’ve Got Talent is dat de deelnemers serieus toewerken naar een optreden op een professioneel podium. De puntjes moeten dan echt op de i gezet worden. Zo wordt er bijvoorbeeld extra hard gewerkt aan de frasering, de klankkleur en bij zangleerlingen aan de uitspraak. Tijdens de auditerende in November is er een selectie gemaakt uit de aanmeldingen. De kwaliteit is elk jaar erg hoog waarbij jong talent extra in het zonnetje gezet wordt, ook als hun talent nog niet gerijpt is wordt het wel herkent en dat is zo belangrijk voor die kids.

Trouwe hoofdsponsor is wederom Rabo Noord Veluwe. Zij staan als moderne bank midden in de samenleving en hebben als missie jong talent te stimuleren. 

De publieksprijs wordt ter beschikking gesteld door de Adriana Hoogenboom Stichting. 

De vakjury bestaat uit popkenner en journalist Dennis Dekker, zangcoach en oprichter van Voice-academy José Bosschers, pianist Hetty Robert-Floors (Quintus Kampen), Diksen Soering (artiestenmanager) en juryvoorzitter Jan Bertil Pool gitarist en manager bij Cultuurplein Noord Veluwe. Tatjana Bieze van de Inner Wheel is drijvende kracht achter de hele avond. 

De presentatie is in handen van zangeres Zosja!


You’ve Got Talent 2020 vindt plaats op vrijdag 17 januari en start om 19.00 uur in de Grote Kerk in Epe. De toegang is gratis. Vanaf 18.30 uur gaat de zaal open.