You've Got Talent Epe

You’ve Got Talent Epe.  

You’ve Got talent Epe 2021 Special edition!
Ook dit jaar organiseert Inner Wheel- en Rotary Club Epe, i.s.m. Cultuurplein Noord Veluwe, centrum voor de kunsten,  de succesvolle talentenshow You’ve Got Talent.  Muzikale kinderen en jongeren van over de hele Veluwe en zelfs daarbuiten, gaan de strijd aan om die felbegeerde plaats in de finale.

In verband met de huidige Corona-pandemie hebben we gekozen voor een andere opzet. In de eerste plaats de datum. Op 5 maart 2021 vindt de finale voor de 1e keer in de geschiedenis niet plaats in Epe maar in de prachtige theaterzaal in de Heerd in Heerde.  Er zal beperkt publiek aanwezig kunnen zijn. We volgen hierin de laatste regels vanuit het RIVM. Maar, RTV794 de finale live-streamen!  

Wacht niet langer en schrijf je in tot 24 januari 2021. De audities vinden plaats op zaterdag 13 februari 2021 bij Cultuurplein Noord Veluwe. Hierover krijg je alle informatie na de inschrijving.

Prijzen
Ook dit jaar hopen we vele muzikale talenten te ontdekken, te horen, te zien. Iedereen van 11 t/m 21 jaar is van harte welkom!  Solisten, groepen (bands), klassiek, pop, jazz, funk….wij verwachten wederom een divers programma. Net als voorgaande jaren zal een vakkundige jury de deelnemers beoordelen. De Rabobank Noordoost-Veluwe reikt fantastische geldprijzen uit!

Inschrijven
Zin om je talenten te laten horen? Schrijf je in vóór 24 januari 2021 via www.youvegottalentepe.nl. Op deze site staat ook het reglement vermeld. Lees dit samen aandachtig door. Na inschrijving wordt je nader geïnformeerd over tijden, techniek en andere praktische zaken. Ken je nog andere geschikte, muzikale jongeren voor You’ve Got Talent? Attendeer hen op de site en daag ze uit! Volg ons op Facebook.

Wij hopen van harte je inschrijving op tijd te ontvangen en tijdens de audities op 13 februari 2021 te zien en te horen! 

Hartelijke groet,

namens de organisatoren

Tatjana Bieze-Vongehr, Inner Wheel Epe
Jan Bertil Pool, Cultuurplein Noord Veluwe