Home

Welkom op de website van Cultuurplein Noord Veluwe voor het seizoen 2020/2021.

Met Cultuurplein Corona proof het nieuwe cursusjaar in!

We gaan van start met een nieuw cursusseizoen en doen er natuurlijk alles aan om ervoor te zorgen dat onze cursisten en leerlingen op een veilige manier hun lessen kunnen volgen. We hebben net als de rest van Nederland het wiel moeten uitvinden. Moesten onze gebouwen sluiten, alternatieven bedenken, online lessen ontwikkelen. Gelukkig kunnen we nu weer fysiek lesgeven. Maar natuurlijk houden we ons daarbij aan de corona maatregelen en doen we er alles aan om onze cursisten veilig te laten genieten van hun hobby. 

In verband met de 1,5 meter regel houden we ons in al onze lesruimtes aan een maximum aantal mensen. Indien de groep cursisten groter is dan toegestaan wordt de cursus in meerdere lokalen gegeven. We zorgen voor goede ventilatie en voldoende desinfecterende middelen. Daarnaast vragen we cursisten, docenten en medewerkers thuis te blijven als zij klachten hebben. Mocht blijken dat door eventuele nieuwe maatregelen lessen niet door kunnen gaan, dan gaan we in principe online verder. Mocht dat niet lukken dan worden lessen eventueel verplaatst naar een later moment of maken we een alternatief aanbod. 

We volgen de aanwijzingen van de overheid en het RIVM betreffende COVID-19 nauwlettend. Mocht de wereld gedurende de komende maanden er weer anders uit zien dan passen we ons aanbod weer aan. We kijken vooral naar wat wél kan! Alle muziek en danslessen staan gewoon gepland maar kunnen van vandaag op morgen online worden voortgezet, voor zolang als het volgens het RIVM nodig is. Nieuw: Urban sketching voor volwassenen wordt dit jaar met gewone wekelijkse lessen gegeven maar ook in een online variant. Edelsmeden, druktechnieken, schilderen, tekenen, aquarel en keramiek worden met gepaste afstand en schermen georganiseerd. 

Cultuurplein blijft dé plek waar jong en oud zich creatief kan ontwikkelen. Ook in de Corona tijd.

Het kan zijn dat je niet direct vindt wat je zoekt. 
Probeer het later nog eens of mail info@cultuurpleinnoordveluwe.nl.

Voor de nieuwe brochure voor kinderen klik hier.
De nieuwe brochure voor volwassenen vind je hier.

Voor de Algemene voorwaarden 2020/21 klikt u hier.