Film

Laat u verrassen door films waar je stil van wordt, die ontroeren, die je laten lachen of die je aan het denken zetten.

Met een nog steeds groeiend aantal bezoekers is de Filmliga inmiddels een vaste waarde binnen de Gemeente Epe. Een kleine club vrijwilligers, die allemaal een passie voor film hebben, organiseert onder de vleugels van Cultuurplein Noord Veluwe, van september tot en met mei eens in de twee weken op vrijdagavond om 20.00 uur een filmvoorstelling in het Kulturhus EGW. Kwaliteitsfilms uit binnen- en buitenland die zich onderscheiden van de massa door een bijzonder verhaal, prachtige beelden en bevlogen acteurs.

Wegens Corona hebben we een paar aanpassingen moeten doorvoeren . We kunnen maar maximaal 30 gasten ontvangen. Om te voorkomen dat u niet meer terecht kunt omdat de zaal al vol is gaan we werken met reserveringen, dat kan alléén via  filmliga@cultuurpleinnoordveluwe.nl  U kunt telkens tot uiterlijk de woensdag voorafgaand aan de filmavond op deze manier reserveren. Graag erbij vermelden of u uit één of meer huishoudens komt! Om iedereen per film de kans te geven om te komen kunt u steeds maar voor één film tegelijk reserveren.
U kunt zowel met PIN als (gepast) contant betalen.
Door de oplopende kosten zijn we, hopelijk tijdelijk, genoodzaakt om een kleine toeslag van 1 euro per kaartje te berekenen. Dus € 7,50 + € 1,00 of voor donateurs € 5,00 + € 1,00. Wij gaan uit van uw begrip hiervoor.

Omdat de films worden vertoond in een openbaar gebouw is het verplicht om een mondkapje te dragen, die mag af zodra u zit. Daarnaast wordt u gevraagd een registratiekaart in te vullen en in de bij behorende bus te doen, ook dit is kent u al van meer openbare gebouwen.

Zie hieronder de data voor de voorstellingen in 2020/21.


Donateurs ontvangen naast korting een boekje met het totale overzicht.
Data filmvoorstellingen 2020/21

2020
11 en 25 september
9 en 23 oktober
6* en 20 november
4 en 18 december*
 
2021
8* en 22 januari*
5*en 19* februari
5* en 19 maart*
9* en 23 april*
7 mei


* helaas komen deze filmavonden te vervallen door de voortdurende coronamaatregelen

Wilt u weten welke films er draaien?
U kunt zich aanmelden voor de Nieuwsbrief Filmliga via onderstaand formulier. Ongeveer een week voor aanvang van de film ontvangt u dan via email meer achtergrondinformatie. U kunt ook donateur worden. Dan ontvangt u naast korting op de entreeprijs ook een Programmaboekje met meer uitgebreide informatie over de films. Onze Filmladder is verkrijgbaar voorafgaand aan iedere voorstelling.
Lees hieronder meer over het donateurschap.

Met korting naar de film!
De entreeprijs voor een filmvertoning is € 7,50 + € 1,00. Als u regelmatig een van onze film bezoekt, kan het voordeliger zijn om donateur te worden. Donateurs krijgen namelijk korting op de toegangsprijs. Per filmvoorstelling betaalt u geen
€ 7,50 + € 1,00 maar slechts € 5,00 + € 1,00 per persoon. Daarnaast ontvangt u twee keer per jaar het Programmaboekje van de Filmliga. Hierin staat een overzicht van de films die worden gedraaid inclusief allerlei interessante achtergrondinformatie. Geïnteresseerd in het donateurschap? Stuur dan een email aan info@cultuurpleinnoordveluwe.nl. Het donateurschap voor een volledig seizoen kost € 12,50 per persoon en € 17,50 voor een gezin.


Geef een Filmliga cadeaubon cadeau!
Bent u op zoek naar een origineel cadeautje voor kerst, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag of een verjaardag? Geef iemand een Filmliga Cadeaubon! Deze bon, die € 7,50 + €1,00 kost, geeft toegang tot één filmvoorstelling naar keuze. Vraag een bon aan via info@cultuurpleinnoordveluwe.nl (vermeld duidelijk uw contactgegevens en hoeveel Filmligabonnen u wilt bestellen) of bel naar T (0578) 760100. Als u donateur bent van de Filmliga en een Filmliga cadeaubon bestelt, ontvangt u als extraatje een waardebon voor een kopje koffie/thee, te verzilveren voorafgaand of na afloop van een filmvoorstelling.
 
Inschrijven Nieuwsbrief: