Film

Helaas zijn alle filmvoorstellingen voor april en mei gecanceld in verband met het Corona Virus.

Vooruitlopend op de  goede afloop hebben we op vrijdag 26 juni een laatste filmavond gepland om het seizoen positief mee af te sluiten.
Voor slechts € 7,50 naar de film?

Laat u verrassen door films waar je stil van wordt, die ontroeren, die je laten lachen of die je aan het denken zetten.

Met een nog steeds groeiend aantal bezoekers is de Filmliga inmiddels een vaste waarde binnen de Gemeente Epe. Een kleine club vrijwilligers, die allemaal een passie voor film hebben, organiseert onder de vleugels van Cultuurplein Noord Veluwe, van september tot en met mei eens in de twee weken op vrijdagavond om 20.00 uur een filmvoorstelling in het Kulturhus EGW. Kwaliteitsfilms uit binnen- en buitenland die zich onderscheiden van de massa door een bijzonder verhaal, prachtige beelden en bevlogen acteurs. Zie hieronder de data voor de voorstellingen in 2019/20.

Donateurs ontvangen naast korting een boekje met het totale overzicht.
Data filmvoorstellingen 2019/20

2019
6 & 20 september
4 & 18 oktober
1, 15 & 29 november
13 december

2020
10 & 24  januari
7 & 21  februari
6 & 20 maart 
3 & 17 april
8 mei
 

Wilt u weten welke films er draaien?
U kunt zich aanmelden voor de Nieuwsbrief Filmliga via onderstaand formulier. Ongeveer een week voor aanvang van de film ontvangt u dan via email meer achtergrondinformatie. U kunt ook donateur worden. Dan ontvangt u naast korting op de entreeprijs ook een Programmaboekje met meer uitgebreide informatie over de films. Onze Filmladder is verkrijgbaar voorafgaand aan iedere voorstelling.
Lees hieronder meer over het donateurschap.

Met korting naar de film!
De entreeprijs voor een filmvertoning is € 7,50. Als u regelmatig een van onze film bezoekt, kan het voordeliger zijn om donateur te worden. Donateurs krijgen namelijk korting op de toegangsprijs. Per filmvoorstelling betaalt u geen € 7,50 maar slechts € 5,00 per persoon. Daarnaast ontvangt u twee keer per jaar het Programmaboekje van de Filmliga. Hierin staat een overzicht van de films die worden gedraaid inclusief allerlei interessante achtergrondinformatie. Geïnteresseerd in het donateurschap? Stuur dan een email aan info@cultuurpleinnoordveluwe.nl. Het donateurschap voor een volledig seizoen kost € 12,50 per persoon en € 17,50 voor een gezin.

Geef een Filmligabon cadeau!
Bent u op zoek naar een origineel cadeautje voor kerst, valentijnsdag, moederdag, vaderdag of een verjaardag? Geef iemand een Filmliga Cadeubon! Deze bon, die € 7,50 kost, geeft toegang tot één filmvoorstelling naar keuze. Vraag een bon aan via info@cultuurpleinnoordveluwe.nl (vermeld duidelijk uw contactgegevens en hoeveel Filmligabonnen u wilt bestellen) of bel naar T (0578) 760100. Als u donateur bent van de Filmliga en een Filmligacadeaubon bestelt, ontvangt u als extraatje een waardebon voor een kopje koffie/thee, te verzilveren voorafgaand of na afloop van een filmvoorstelling.

Korting op Kunstlezingen!
Als donateur van de Filmliga ontvangt u naast korting op de entree ook nog eens 10% korting als u deelneemt aan een van onze Kunstlezingen. In het seizoen 2019/20 zijn er weer verschillende interessante lezingen geprogrammeerd. Meer informatie vindt u bij de tab Lezingen. Indien u zich inschrijft voor een Kunstlezing, dient u in het veld Opmerkingen uw Filmliga-pasnummer te vermelden om in aanmerking te komen voor de korting.

Schrijf je in!

* indicates required
Email Address *
First Name
Last Name