Gratis proefles tot 21 jaar.

Ontdek je muzikale en creatieve talent!

Geïnteresseerd in het volgen van lessen of cursussen? Maar is het moeilijk een keuze in te maken? Bij Cultuurplein Noord Veluwe kun je op verschillende manieren kennismaken met het cursusaanbod. Bezoek eens een cursistenexpositie, een muzikale voorspeelavond of een dansvoorstelling. In de Agenda op deze site vind je een overzicht van komende activiteiten.

Voor kinderen en jongeren is er een gratis proefles! Vanaf 21 jaar rekenen we €15,-.

Je kunt natuurlijk ook altijd een gratis proefles op een instrument naar keuze volgen. Of een zangles Klassiek of Pop/Musical. Vind je het leuker om bij een koor te zingen? De dirigent, zangers en zangeressen van popkoor Dare2Sing ontvangen je graag. Laat je door hun kwaliteit en enthousiasme inspireren.
Dans je liever? Onze dansdocenten geven in diverse stijlen les: van klassiek tot street-/jazzdance. Voor de kleintjes is er peuter- en kleuterdans. Geef je tevoren je aanwezigheid aan via info@cultuurpleinnoordveluwe.nl / T (0578) 760 100.

Doe vrijblijvend mee en schrijf je in!

Wil je een proefles muziek of zang volgen? Meld je hiervoor schriftelijk aan. Stuur een mail naar info@cultuurpleinnoordveluwe.nl en vermeld daarin duidelijk alle contactgegevens, het instrument of zangles naar keuze. Ook voor aanwezigheid tijdens een repetitie van Dare2Sing kun je ons mailen. Lukt het niet om een mailbericht te versturen? Geen probleem. Neem telefonisch contact met ons op en wij helpen je verder: T (0578) 760 100.