Gratis proefles tot 21 jaar.

Ontdek je muzikale en creatieve talent!

Geïnteresseerd in het volgen van lessen of cursussen? Maar is het moeilijk een keuze in te maken? Bij Cultuurplein Noord Veluwe kun je op verschillende manieren kennismaken met het cursusaanbod. Bezoek eens een cursistenexpositie, een muzikale voorspeelavond of een dansvoorstelling. In de Agenda op deze site vind je een overzicht van komende activiteiten.

Voor kinderen en jongeren is er een gratis proefles muziek of dans! Vanaf 21 jaar rekenen we voor een individuele proefles muziek  €20,00 
Je kunt een gratis proefles op een instrument naar keuze volgen. Of een zangles Klassiek of Pop/Musical. neem contact op met de administratie om hiervoor een afspraak te maken.  
Dans je liever? Onze dansdocenten geven in diverse stijlen les: van klassiek tot street-/jazzdance. Voor de kleintjes is er  kleuterdans.
Inschrijven voor het seizoen 2020/21 na een proefles kan nog tot 1 juni 2021. Daarna kunt u wel alvast inschrijven voor het nieuwe seizoen.

Nog meer gratis proeflessen, voorafgaand aan een cursus
​Voor het Kunstatelier en voor Musical istaan diverse proeflessen geagendeerd,. Kijk op de website voor de juiste datum en schrijf je in.
Meld je van te voren aan of schrijf je in voor een proefles via  info@cultuurpleinnoordveluwe.nl / T (0578) 760 100.

​