Particulieren

Cultuurplein Noord Veluwe is hét adres voor muziekles, dansles, theaterles en lessen beeldende vorming. We zijn een muziekschool, dansschool, theaterschool en creativiteitscentrum in één, voor kinderen, jongeren en volwassenen. In de gemeentes Epe en Heerde hebben we verschillende leslocaties*. Van Vaassen, Epe, Heerde tot Wapenveld, we staan voor je klaar. Naast lessen bieden we diverse andere activiteiten aan, zoals kwaliteitsfilms via onze populaire filmliga, boeiende kunstlezingen .

We hanteren de Corona regels zoals deze door het RIVM zijn aangegeven.

Bekijk dit gave filmpje van Cinemore over onze activiteiten:


Onze cultuurmakelaars zijn betrokken bij kunstonderwijs op vrijwel alle scholen in de regio. Ook voor speciale doelgroepen ontwikkelen wij in samenwerking met verschillende organisaties passende kunstzinnige ondersteuning. Als netwerk organisatie zijn we betrokken bij tal van projecten zoals het Cultuur & erfgoed pact.

De brochure voor kinderen en jongeren download u hier.
De brochure voor volwassenen download u hier.

In het nieuwe seizoen spelen we met bands, orkesten en ensembles, maar is er ook de Musicalklas, die bestaat uit inspirerende en gezellige groepslessen die dans, muziek en theater met elkaar verbindt. 

Op het gebied van dans, theater en beeldende vorming starten in het nieuwe seizoen weer verschillende leuke cursussen.
We hebben de beste workshops geselecteerd. Veel hiervan organiseren we 'in huis' maar ook steeds meer in samenwerking met tal van zorg- en maatschappelijke organisaties. 
Voor volwassenen is er op alle gebieden een uitgekiend aanbod. Zo bieden wij onder andere sieraden maken, tekenen, schilderen of aquarel, Leerbewerking en grafiek waar bij linoleum en verschillende druktechnieken worden gebruikt. Urban sketching is zeer aan te bevelen voor mensen die tijdens een stedentrip of vakantie graag tekenen.  Bovendien zijn er regelmatig boeiende lezingen. Ook komend seizoen is er weer een schildersgroep voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)


Gebruik ons contactformulier of bel gerust als u vragen hebt of suggesties.
T 0578760100