Particulieren

Het Cultuurplein Noord Veluwe is hét adres voor muziekles, dansles, theaterles en lessen beeldende vorming. We zijn een muziekschool, dansschool, theaterschool en creativiteitscentrum in één. In de gemeentes Epe en Heerde hebben we verschillende leslocaties*. Van Vaassen tot Wapenveld staan we voor u klaar. Bel of mail gerust voor een gratis brochure of proefles. Onze populaire filmliga vertoont kwaliteitsfilms voor een prettige prijs.

De brochure voor kinderen en jongeren download u hier.
De brochure voor volwassenen download u hier.


In het seizoen 2018- 2019 spelen we met bands, orkesten en ensembles.  De Musicalklas bestaat uit inspirerende en gezellige groepslessen die dans, muziek en theater met elkaar verbindt. Samenspelen geeft veel extra's. Samen met een groep toewerken naar een voorstelling geeft verbondenheid en energie. Het rendement van de lessen wordt erdoor verhoogd. Dit seizoen start er een groep in Epe en nu ook in Heerde! 

Op het gebied van dans, theater en beeldende vorming starten in het nieuwe seizoen weer verschillende leuke cursussen.
We hebben de beste workshops geselecteerd. Veel hiervan organiseren we 'in huis' maar ook veel, en steeds meer, in de BSO's in de regio. Hier werken we onder andere samen met KoppelSwoe, Kom kinderopvang en de basisscholen.

Voor volwassenen is er op alle gebieden een uitgekiend aanbod. Zo bieden wij onder andere sieraden maken, teken, schilderen of aquarel. Bovendien zijn er regelmatig boeiende lezingen. Nieuw dit seizoen is de start van een schildersgroep voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

De prijzen zijn dit jaar nauwelijks verhoogd waardoor het voor nog meer mensen mogelijk wordt lessen bij ons te volgen!
Via de stichting Leergeld, het Cultuurfonds of het JeugdSportfonds is ondersteuning mogelijk om ondersteuning te krijgen.

Klik in de sidebar op de verschillende disciplines (beeldend, dans, film,  muziek en theater).
Lees van alles over bekende, maar ook heel veel nieuwe lessen, cursussen en workshops. 

 
 
*Op onze leslocaties in Epe, Heerde, Oene, Emst, Wapenveld,Vaassen staan onze coaches klaar om uw talent, of dat van uw kinderen, te helpen ontplooien.

Gebruik ons contactformulier of bel gerust als u vragen hebt of suggesties.
T 0578760100