NAH Schildergroep

Schilderen voor mensen met NAH in Heerde

Cultuurplein Noord Veluwe heeft een schildersgroep voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Het schilderen helpt bij het proces van verwerking en aanvaarding en bij het terugvinden van zelfvertrouwen. Ervaring met schilderen is niet nodig. Als een schilderij af is, schrijven we er ook altijd een verhaal naast. Beeld en tekst vullen elkaar aan. Je ziet het niet direct, maar vaak vertelt het schilderij samen met het verhaal hoe het leven is na hersenletsel.

De gevolgen van hersenletsel zijn voor ieder persoon anders. Afhankelijk van de plaats in de hersenen waar het letsel optreedt en van de ernst van het letsel, kunnen de gevolgen meer of minder optreden. Niet iedereen krijgt met alle gevolgen te maken. Anderzijds zorgt juist de combinatie van verschillende gevolgen voor extra problemen.

Kom ook schilderen op de donderdagochtend vanaf 11 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur. U schrijft zich in voor 10 schilderochtenden. De kosten bedragen€10 per les inclusief verf. De doeken betaalt u zelf, de kosten daarvan zijn afhankelijk van de grootte en de kwaliteit. De doeken zijn tegen kostprijs bij de docent te koop. Regelmatig kunt u uw werk met de docent en de anderen in uw groep bespreken en uw verhaal erbij vertellen. Jaarlijks zullen we exposeren.

Voor verdere informatie en/of inschrijving stuurt u een mailtje naar info@cultuurpleinnoordveluwe.nl