Dans

Van dansen wordt je blij! Kom van je stoel en beweeg!
 

Dansen is leuk en ook nog eens goed voor je lijf. Je leert soepel bewegen, werkt aan je conditie en je zelfvertrouwen. Peuters beginnen met 8 lessen dans en spelen op muziek. Vaders, moeders of andere verzorgers doen lekker me, de lessen duren nog niet zo lang. De cursus start op verschillende momenten in het jaar zowel in Epe als in Heerde. Kleuters kunnen het hele jaar komen dansen, zij leren ook al om meer samen te dansen. Vanaf 6 jaar kun je kiezen uit Klassiek ballet of Street-Jazzdance. Als je al  wat langer danst kun je auditie doen voor een van de selectiegroepen.
De groepen worden ingedeeld op leeftijd. De meeste danslessen worden zowel in Epe als Heerde aangeboden. Je kunt gedurende het jaar instromen. Een proefles is gratis..

Voor volwassenen is er Jazz-dance, heerlijk elke week een uurtje dansen en ook nog een paar choreografieën leren.

Voor de danslessen tot 21 jaar die vanaf september weer van start gaan is een proefles mogelijk. Neem vooraf wel altijd even contact op om dit af te stemmen (info@cultuurpleinnoordveluwe.nl of 0578 760100) 

Voor de diverse danslessen is danskleding gewenst, de docent kan daar meer over vertellen.

Voor wie niet uit de gemeentes Heerde of Epe komt:
Wij krijgen van de gemeenten Epe en Heerde subsidie die we alleen mogen aanwenden voor leerlingen tot 21 jaar uit die gemeentes. Voor inwoners tot 21 jaar uit andere gemeentes moeten we daarom een ander tarief hanteren voor onze lessen en cursussen. Voor het juiste bedrag van lessen voor kinderen tot 21 jaar uit andere gemeentes kunt u contact opnemen met onze administratie.