Werkwijze Aanbieders

Om als aanbieder uw workshops, projecten of voorstellingen onder de aandacht te brengen bij het onderwijs en zorg & Welzijn instellingen kunt u uw aanbod op de website plaatsen. Onderstaand de stappen die u hiervoor moet nemen.
Ga naar het onderdeel Aanbieders. Hier kunt u zich registreren. Wanneer u al uw gegevens heeft ingevuld en het verzonden heeft, ontvangt u van ons daarna een e-mail met het wachtwoord.
Dit doen wij handmatig, dus dit kan enkele dagen duren.
Wanneer u het wachtwoord heeft ontvangen neemt u de volgende stappen:

Inloggen bij het onderdeel 'Aanbieders' met e-mailadres en ontvangen wachtwoord.        
In uw account kunt u:
Contact gegevens beheren. Zorg ervoor dat dit actueel is, deze gegevens gebruiken wij ook in ons systeem om contact met u op te nemen.
Projecten toevoegen en beheren. De inhoud en het up to date houden hiervan u eigen verantwoordelijkheid.
-          Voeg onder projecten uw workshop, project of lessenreeks toe.
-          Let bij het toevoegen van u aanbod op het volgende:
*Er zijn verschillende doelgroepen waarvoor u projecten kunt toevoegen. Let er dus op dat u de goede doelgroep toevoegt. Bijv. primair onderwijs groep 1, groep 2 etc,  zorg en welzijn of deskundigheidsbevordering.
**U kunt uw project aan verschillende doelgroepen tegelijk koppelen. Er komt steeds een nieuwe balkje bij. Wij adviseren u wel om projecten voor scholen los te zetten van zorg en welzijn, omdat deze doelgroepen en structuren erg verschillen.
*Een schooldag duurt 5,5 uur, dit is dus ook het maximum aantal uur dat een project kan duren.
*We vragen u een LESBRIEF en FOTO toe te voegen, zodat de school een beeld krijgt van het project.
-          Beschikbaarheid aangeven
*Daarna wordt er gevraagd naar uw beschikbaarheid. Dit kunt u invullen, zodat wij wanneer u beschikbaar bent. Voor het plannen van losse projecten, zullen wij altijd nog even contact zoeken bij het plannen.
-          Project toegevoegd. 
*Wanneer u uw project heb toegevoegd zullen wij deze bekijken en op actief zetten, daarna is het te zien op de website. Uw project is na het invoeren dus nog niet gelijk zichtbaar.
-          Herhaal deze stappen voor al uw projecten.

Jaarprogramma
Naast dat de scholen losse projecten kunnen inboeken, werken wij ook per discipline met een jaarprogramma.
Deze worden gevuld met alle project, voorstellingen e.d. die op de website staan.
Uit al dit aanbod maken wij een selectie van het aanbod, deze selectie kan voort komen uit vraag van het onderwijs, maar ook op basis van geschiktheid en kwaliteit.
Voordat wij deze selectie definitief in het jaarprogramma zetten, nemen wij contact op met u. Wij zullen dan vragen of u onderdeel wilt zijn van het jaarprogramma, uitleggen wat dit precies inhoudt en hierover prijs afspraken maken.
De stap daarna is dat de scholen binnen dit jaarprogramma hun eigen programma gaan samen stellen. Er zullen dus per discipline en groep meerdere opties zijn. En wij kunnen dus niet garanderen dat uw aanbod dat in het jaarprogramma staat ook wordt gekozen.
Mocht u hierover meer informatie willen of vragen hebben neem dan contact op met Cultuurmakelaar Joanne Bobbink j.bobbink@cultuurpleinnoordveluwe.nl // 0578-760107