Gratis proefles tot 21 jaar.

Ontdek je muzikale en creatieve talent!

Geïnteresseerd in het volgen van lessen of cursussen? Maar is het moeilijk een keuze in te maken? Bij Cultuurplein Noord Veluwe kun je op verschillende manieren kennismaken met het cursusaanbod. Bezoek eens een cursistenexpositie, een muzikale voorspeelavond of een dansvoorstelling. In de Agenda op deze site vind je een overzicht van komende activiteiten.

Voor kinderen en jongeren is er een gratis proefles muziek of dans! Vanaf 21 jaar rekenen we voor een individuele proefles muziek  €19,00 incl btw.
Je kunt een gratis proefles op een instrument naar keuze volgen. Of een zangles Klassiek of Pop/Musical. neem contact op met de administratie om hiervoor een afspraak te maken.  
Dans je liever? Onze dansdocenten geven in diverse stijlen les: van klassiek tot street-/jazzdance. Voor de kleintjes is er  kleuterdans.
Inschrijven voor het seizoen 2019/2020 na een proefles kan nog tot 1 juni 2020. Daarna kunt u wel alvast inschrijven voor het nieuwe seizoen.

Nog meer gratis proeflessen, voorafgaand aan een cursus
​Voor het Kinderatelier en voor Musical in zowel Epe als Heerde staan diverse proeflessen geagendeerd, net als voor Breakdance in Epe. Kijk op de website voor de juiste datum en schrijf je in.
​Volwassen kunnen inschrijven voor een gratis proefles Edelsmeden,de juiste data en lestijden staan op de website.

​Meld je van te voren aan of schrijf je in voor een proefles via  info@cultuurpleinnoordveluwe.nl / T (0578) 760 100.

​