Dans

Van dansen wordt je blij! Kom van je stoel en beweeg!
 

Kinderen houden van bewegen en wat is er nu leuker dan bewegen op muziek! Bij Cultuurplein Noord Veluwe kunnen kinderen al vanaf 1,5 jaar komen dansen. Peuters beginnen samen met een begeleider met spelen op muziek, de kleuters ontwikkelen al meer dansgevoel en gaan ook meer met elkaar dansen. Daarna kan gekozen worden voor klassiek ballet, een harmonieuze en elegante dansstijl of voor street-en jazzdance, een vrije en expressieve dansstijl.  Er is dus voor elk wat wils en voor elke leeftijd wel een geschikte groep. Kinderen kunnen steeds doorgroeien naar een hogere groep en zo zelfs in een van de selecties terecht komen. Het plezier staat steeds voorop en er is elk jaar een voorstelling waar de kinderen op de planken komen te staan, hetzij met een choreografie van de docenten hetzij met een zelfgemaakt dans. De lessen worden zowel in Epe als in Heerde aangeboden.Voor de danslessen die vanaf september weer van start gaan is een proefles mogelijk. Neem vooraf wel altijd even telefonisch contact op met Ellis of Annemiek, (0578 760100) om dit af te stemmen.

Voor de diverse danslessen is danskleding gewenst, neem hiervoor contact op met de administratie of vraag het even aan de docent.

Voor wie niet uit de gemeentes Heerde of Epe komt:
Wij krijgen van de gemeenten Epe en Heerde subsidie die we alleen mogen aanwenden voor leerlingen tot 21 jaar uit die gemeentes. Voor inwoners tot 21 jaar uit andere gemeentes moeten we daarom een ander tarief hanteren voor onze lessen en cursussen. Voor het juiste bedrag van lessen voor kinderen tot 21 jaar uit andere gemeentes kunt u contact opnemen met onze administratie.